ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιας Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κας Κατερίνας Μπατζελή για τον Τουρισμό στη Στερεά Ελλάδα

Σχολιάζοντας τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για τον τουρισμό ανά διοικητική Περιφέρειατης χώρας μας, όπως τα επεξεργάστηκε ο ΣΕΤΕ, η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας καιεπικεφαλής του συνδυασμού «πατρίδα μας η Στερεά» Κατερίνα Μπατζελή προέβη στην εξήςγραπτή δήλωση:

«Δυστυχώς, και πέρα από όσα ισχυρίζονται ορισμένοι «εδώ και εκεί», τα στοιχεία της Τράπεζας τηςΕλλάδας, όπως τα επεξεργάστηκε ο ΣΕΤΕ, δείχνουν ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεταιστην προτελευταία θέση μεταξύ όλων των Περιφερειών της χώρας μας, στις κατηγορίες τωνΕπισκέψεων, των Διανυκτερεύσεων και των Εισπράξεων από τον Τουρισμό…

Η συγκεκριμένη πραγματικότητα αποδεικνύει ότι κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν έχει από μόνη τηςη επικοινωνία και η προβολή, εάν αυτή δεν υποστηρίζεται με ένα αξιόπιστο σχέδιο για τηνανάπτυξη του μίας τουριστικής πολιτικής που θα περιλαμβάνει έργα υποδομών, συνεργασιών,θεματικού τουρισμού, ανάδειξης της πλούσιας πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς,υποδομές στους ορεινούς όγκους, απόκτηση επώνυμων προϊόντων και προσέλκυσης υψηλούεπιπέδου τουρισμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ώρα για ουσιαστική δουλειά στον τόπο μας .»

3 σχόλια στο “ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Υποψήφιας Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κας Κατερίνας Μπατζελή για τον Τουρισμό στη Στερεά Ελλάδα”

  1. Τελικα υπαρχουν ! οι καταλληλοι,,,Ανθρωποι,,,για την καθε δουλεια, και πιστευω σαν πολιτης που γνωριζει αρκετα απο αυτα που [γινονται,,,,’η’ δεν γινονται] και θεωρω οτι η Κα Κατερινα Μπατζελη ειναι η ”πλεον καταλληλη” για την θεση της Περιφεριαρχου,,,Στερεας Ελλαδας,,,και με διαφορα’,,,,,,, ,

  2. Περιμένω από όλους τους υποψηφίους περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος πως σκέφτονται να αξιοποιήσουν το μεγαλύτερο μνημείο της ιστορίας τον Ναό της Αυλιδείας Αρτέμιδος και από τους πέντε που διεκδικείτε την ψήφο μας Μαρία Δερμιτζάκη

  3. Περιμένω από όλους και από τους πέντε υποψήφιους Περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος πως σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον Ναό της Αυλιδείας Αρτέμιδος το μεγαλύτερο μνημείο της ιστορίας Η ιστορία 3.500 χιλιάδων χρόνων ας επαναλάβουμε επιτακτικά ,το τελευταίο σύνθημα -παράκληση του αρχαιολόγου Ιωάννη Θρεψιάδη ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΛΪΔΑ.
    Αυλίδα χώρος με ιστορική σημασία για τον ελληνικό πολιτισμό αποτέλεσε το σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης του στόλου των Αχαιών,από τα ανά την Ελλάδα μυκηναϊκά κέντρα ,για τον τρωικό πόλεμο αυτά αναφέρει ο Όμηρος στην Ιλιάδα και ο Ευριπίδης στην Ιφιγένεια ή εν Αύλίδι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *